Bij ons is van tevoren reserveren niet mogelijk, kom gewoon gezellig onze kant op met je QR code.

Over Ons

Welkom bij (eet)café de Groene Vlinder, prachtig gelegen in de buurt van de Albert Cuypmarkt. Kom een bezoek aan de markt afsluiten met een lekkere lunch, een kop koffie of een diner bij ons (eet)café. Ook biedt ons café voldoende ruimte voor studenten om overdag te studeren voor tentamens en de dag gezellig af te sluiten tijdens een borrel, met tal van verse en lekkere borrelhapjes. Ons modern, bruin café biedt door de aanwezigheid van studenten en jongvolwassenen een gezellige sfeer overdag en in de avond!

‘s Middags geniet u bij (eet)café de Groene Vlinder van verschillende huisgemaakte gerechten zoals tosti’s, uitsmijters, enzovoorts. ’s Avonds bieden we ruimte om plaats te nemen bij ons diner, waarbij we verschillende gerechten bieden zoals huisgemaakte hamburgers, kipsaté en een breed scala aan salades. Zo vindt u bij ons voor ieder wat wils! Alle gerechten worden vers en zelfgemaakt aan u opgediend.

Zonnig terras in de zomer

Zomers kunt u voor een groot deel van de dag op ons terras genieten van de zon. In de avond, als het koeler begint te worden, beschikt ons terras over verwarming, zodat u de avond zolang kunt maken als u zelf wilt. Blijf na het diner bijvoorbeeld nog even hangen, voor een drankje en een aantal borrelhapjes.